Krásné voňavé miminko!

Máte pocit, že teprve před pár dny jste se společně s partnerem a rodinou radovali z pozitivního těhotenského testu, ale čas tak rychle běží a bříško vám roste a za chvíli se bude chtít váš andílek podívat na svět a poprvé pozdravit svoji maminku. Říká se, že těhotenství je nejkrásnější období každé ženy. Spousta žen vám řekne, že toto musel vypustit z pusy jedině muž, který rozhodně nikdy gravidní být nemohl. Samozřejmě, že je krásné očekávat potomka a chlubit se rostoucím bříškem, na druhou stranu je toto období velice náročné asi pro každou z nás.

pregnant-1245703_1920

Ranní nevolnosti, které kolikrát netrvají jen ráno a občas ani po prvním trimestru neustávají, neustálá potřeba na močení, chození po doktorech a těžká manipulace se svým vlastním tělem. Tak jestli je to nejkrásnější období nevím, ale rozhodně si ho tak zpětně každá maminka chce pamatovat. Než se však malý drobeček vyklube na svět je potřeba zařídit spoustu věcí. Udělat mu místečko ke spaní, pořídit postýlku, látkové pleny, jednorázové pleny a dalších mnoho nezbytných věciček, které miminko bude potřebovat. Je to až neuvěřitelné, kolik toho takový malý uzlíček potřebuje, aby byl co nejspokojenější, a o to nám přece jde!

maternity-2252154_1920

A co také potřebuje každé dítě? No přece oblečení pro miminko www.kojeneckeobleceni.cz! Každá budoucí maminka se ráda na chvíli zasní, odpočine si od nevolností a nateklých nohou a jde vybírat to nejkouzelnější oblečení pro své budoucí miminko. V tu chvíli vám zůstane na tváři pouze nadšený úsměv, při kterém si představujete, jak asi ten váš uzlíček štěstí bude vypadat a jak mu to bodýčko s medvídkem bude slušet více, než kterémukoliv miminku na celičkém světě! A tak to má přeci být, za tyto momenty a další chvíle, které nastanou po narození vašeho potomka, stojí každá prozvracená noc i každá strie na vašem dříve dokonalém bříšku!